Inspiratie

No Impact Man

Colin Beavan’s

Zijn schrijven, spreken, consulting en activisme hebben duizenden mensen de moed gegeven om hun leven onder de loep te nemen om zo te ontdekken waar zij werkelijk waarde aan hechten. De resulterende transformatieve aanpassingen laten mensen toe om hun leven beter in lijn te brengen met hun echte waarden en aspiraties, zowel voor hun eigen leven als voor de wereld. Het is Colin’s missie om mensen wakker te laten worden, op zowel individueel als collectief niveau, om manieren van leven en zakendoen die gezonder en leuker zijn voor onze samenleving, en voor onze wereld.

Colin Beavan is een van de bekendste woordvoerders ter wereld over milieuvraagstukken, consumentisme en de menselijke kwaliteit van leven. Hij is genoemd “één van de tien meest invloedrijke mensen” door MSN, een “eco-verlichter” door Elle Magazine, de “beste groene ambassadeur” door Treehugger.com, en zijn blog is geselecteerd als één van de top15 duurzame blog door Time Magazine.

Hij heeft gesproken en is geraadpleegd door de hipste merken-van eBay, van CliffBar, tot de North Face en Ideo. Hij is uitgenodigd om overal in Californië te spreken met de Tsjechische Republiek. Colin’s werk is gepubliceerd in The New York Times, The Guardian, Le Monde en letterlijk honderden andere nationale en internationale nieuwscentra. Colin is verschenen op The Colbert Report, Good Morning America, Nightline en talloze andere tv- en radioprogramma’s.

No Impact Man, Colin’s laatste boek, is verplicht om op meer dan 100 Amerikaanse universitaire campussen te lezen. Het is vertaald in 15 talen. Zijn documentaire film, No Impact Man, werd op Sundance opgenomen en is in theaters en op tv over de hele wereld getoond. Ongeveer 50.000 mensen zijn geweest naar No Impact Week, een immersieve educatieve ervaring die door zijn non-profit wordt geleid.

Colin is de directeur van het No Impact Project, de auteur van het boek en het onderwerp van de documentaire No Impact Man, een 350.org “Messenger”, een dharma leraar in de Kwan Um School of Zen en een bestuurslid van Vervoer Alternatieven. Hij was de kandidaat van de Groene Partij in het Amerikaanse Huis van Verteenwoordigers in de verkiezingsrace van 2012 voor het 8ste Congresdistrik van New York. Hij heeft een promovendus aan de Universiteit van Liverpool en is de auteur van twee boeken die eerder zijn geweest bij No Impact Man.

Colin Beavan’s schrijven, spreken en activisme heeft duizenden mensen, bedrijven, colleges en regeringen aangemoedigd om manieren te ontwikkelen die beter voor zichzelf, voor hun gemeenschappen en voor de wereld zijn. Het is Colin’s missie om mensen op individueel en collectief niveau wakker te maken naar levenswijzen en zaken te doen die gezonder en leuker zijn voor individuen, voor onze samenleving en voor onze wereld.